Fran Hervías (Cs): “El 21D tenim l’oportunitat d’obtenir un govern que no perdi oportunitats ni provoqui fugida d’empreses”

admin
Alfonso Sánchez, Fran Hervías, Jean Castel

· El secretari d’organització de Cs, Fran Hervías, posa de manifest com el procés ha afectat també a les reserves turístiques en municipis com Tossa de Mar

Tossa de Mar, dijous 7 de desembre de 2017. El secretari d’organització de Ciutadans (Cs), Fran Hervías ha assegurat que el 21 de desembre “tenim l’oportunitat d’obtenir un govern que no perdi oportunitats ni provoqui la fugida d’empreses”. Ho ha manifestat durant una visita a Tossa de Mar, municipi turístic que també ha patit les nefastes conseqüències del procés amb “la pèrdua de reserves de viatges de la tercera edat” que permetien a la vila allargar el turisme més enllà de l’estiu.

Hervías ha recordat que el turisme “és la primera indústria d’Espanya” i per aquesta raó ha lamentat que a causa del procés “veiem que la gent en comptes d’anar a Barcelona o la Costa Brava prefereix València, per exemple”. Una situació que també es veu agreujada per l’Ajuntament de Tossa de Mar que es dedica a fer“política separatista, no governa per tots els ciutadans i està perdent oportunitats”.

No obstant això, Hervías ha volgut donar un “missatge de tranquil·litat” apel·lant a la possibilitat de revertir aquesta situació si de les properes eleccions autonòmiques surt un govern liderat per Inés Arrimadas que “governi per tots els catalans, respecti les lleis, deixi el monotema i pensi en Catalunya com a motor d’Espanya”.

En la mateixa línia s’ha expressat el candidat de Cs per Girona, Jean Castel, en assegurar que “estem davant d’unes eleccions històriques” que ens poden permetre“reconquistar la convivència a Catalunya” “aportar solucions als problemes reals amb propostes que Ciutadans, a diferència d’altres partits, sí podem explicar”.

Fran Hervías (Cs): “El 21D tenemos la oportunidad de obtener un gobierno que no pierda oportunidades ni provoque fuga de empresas”

· El secretario de organización de Cs, Fran Hervías, pone de manifiesto como el procés ha afectado también a las reservas turísticas en municipios como Tossa de Mar

Tossa de Mar, jueves 7 de diciembre de 2017. El secretario de organización de Ciudadanos (Cs), Fran Hervías ha asegurado que el 21 de diciembre “tenemos la oportunidad de obtener un gobierno que no pierda oportunidades ni provoque la fuga de empresas”. Lo ha manifestado durante una visita en Tossa de Mar, municipio turístico que también ha sufrido las nefastas consecuencias del procés con “la pérdida de reservas de viajes de la tercera edad” que permitían a la villa alargar el turismo más allá del verano.

Hervías ha recordado que el turismo “es la primera industria de España” y por esta razón ha lamentado que debido al proceso “vemos que la gente en vez de ir a Barcelona o la Costa Brava prefiere ir a otras comunidades”. Una situación que también se ve agravada por el Ayuntamiento de Tossa de Mar que se dedica a hacer“política separatista, no gobierna para todos los ciudadanos y está perdiendo oportunidades”.

Sin embargo, Hervías ha querido dar un “mensaje de tranquilidad” apelando a la posibilidad de revertir esta situación si de las próximas elecciones autonómicas sale un gobierno liderado por Inés Arrimadas que “gobierne para todos los catalanes, respete las leyes, deje el monotema y piense en Cataluña como motor de España”.

En la misma línea se ha expresado el candidato de Cs por Girona, Jean Castel, al asegurar que “estamos ante unas elecciones históricas” que nos pueden permitir“reconquistar la convivencia en Cataluña” y “aportar soluciones a los problemas reales con propuestas que Ciutadans, a diferencia otros partidos, sí podemos explicar”